A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

wexxtor quad verseny E-mail

Tisztelt Versenyzők!

 

 

Sajnálattal kell közölnünk, hogy 2011.10.01-re meghirdetett Szabadság Vándorai Amatőr Quad Verseny elmarad. Nagyon sokan figyelmeztetettek minket hogy az idei évben nagyon kevés, sőt szinte nem is tartottak versenyeket és ennek számos oka lehet. Nos, mi ennek ellenére megpróbáltuk összehozni a quad-os társadalmat, de sajnos nem sikerült. Az első hírek kiküldése után nagyon nagy volt az érdeklődés és a pozitív hozzáállás, de sajnos ez nagyon kevés ahhoz, hogy létre tudjon jönni egy ilyen verseny. Épp ezért úgy döntöttünk, hogy a verseny elmarad.

 

VISZONT!!!!!!!!!

 

 

Mivel ahogy azt már írtam nagyon pozitívan áltatok a gondolathoz „Kínai típusú quad-ok versenye” így úgy döntöttünk, hogy nem adjuk fel, és egy távolabbi időpontot tüzünk ki. Nagyon reméljük, hogy a későbbi időpont kitűzése, hatással lesz rátok quadosok-ra hogy igenis jár nektek egy nap, amikor megmutathatjátok mit is tudtok..

 

Aki szeretne a versenyről információt, küldje el az e-mail címét a következő címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.